SFATURI CLIENTI

Cunoscand indeaproape aceasta piata a detectivilor particulari, ne permitem sa va dam cateva sfaturi, pentru a va proteja pe dumneavoastra ca si client.

– evitati sa apelati exclusiv la GPS pentru a cunoaste traseul unei persoane, aceasta tehnica electronica nu este solutia, chiar daca e mai ieftina decat supravegherea cu ajutorul detectivilor. Ganditi-va ce se intampla daca persoana urmarita parcheaza autoturismul si merge pe jos, sau mai grav, se urca in taxi, ceea ce se intampla deseori. Am avut cazuri in care persoana urmarita cobora din taxi, traversa strada si se urca in alt taxi.

– cereti oferte de pret din partea mai multor firme de detectivi si nu colaborati cu cei care va solicita un pret extrem de mic sau de mare. Daca pretul este foarte mic, agentia cu pricina nu va putea acoperi costurile pentru a trimite in teren numarul de oameni sau echipajele promise. Pretul obisnuit in Romania pentru astfel de servicii oscileaza intre 10 € si 30 € pe ora per echipaj, in functie de complexitatea cazului. Daca obiectivul supravegheat (persoana filata) se deplaseaza numai pe jos, evident ca nu veti putea accepta un pret de 30 € pe ora.

– ca si client evitati colaborarea cu firme de detectivi care ofera si servicii imobiliare si dresaj de caini si consultanta economica si analize de piata, etc. Pentru fiecare din aceste probleme exista firme specializate, care suntem convinsi ca isi indeplinesc mult mai bine aceste sarcini si de multe ori mai ieftin.

servicii detectivi particulari

DETECTIVI INVESTIGATII

Confidentialitate

Confidentialitate dovedita fiecarui client atat in timpul desfasurarii activitatii cat si dupa finalizarea acestora.

Servicii eficiente si prompte

Furnizam servicii la nivelul cel mai ridicat din punct de vedere al discretiei, calitatii si operativitatii, potrivit principiilor de organizare a agentiei de detectivi particulari.

Disponibilitate imediata

Va punem la dispozitie detectivi particulari cu o vasta si indelungata experienta pregatiti in orice moment sa va preia cazul.