DETECTIVI INVESTIGATII

Agentia de detectivi particulari, prin angajatii sai, activi in diverse structuri ale statului sau private, performeaza cu discretie si succes pe piata romaneasca a investigatiilor si filajului din 1990, fiind implicata in numeroase lucrari atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoane fizice.

In ultimii 20 de ani, agentia de detectivi particulari DETECTIV EXPERT a ocupat locuri fruntase in domeniu prin efectuarea de lucrari extrem de complicate si complexe. Detectivii particulari ai agentiei DETECTIV EXPERT urmaresc sa practice continuu preturi accesibile clasei medii si firmelor in plina dezvoltare.
Prin experienta acumulata in acest domeniu extrem de sensibil ramanem in continuare firma numarul 1 in investigarea infidelitatilor.

Ne straduim sa multumim pe deplin clientii. O dovada a multumirii clientilor nostri este faptul ca au revenit cu comenzi sau ne-au recomandat altor cunoscuti. Cu detectivi particulari experimentati si atestati de Politia Capitalei si Inspectoratul General al Politiei Romane, cu o tehnica moderna auto si video, va vom furniza servicii la nivelul cel mai ridicat din punct de vedere al discretiei, calitatii si operativitatii, potrivit principiilor de organizare a agentiei de detectivi particulari.
Domeniul unic de activitate al firmei de detectivi particulari este furnizarea de servicii de investigatii judiciare si supravegheri (filaj), cu echipaje experimentate, rodate in sute de actiuni si dotate special pentru asemenea operatiuni.

detectivi investigatii

DETECTIVI INVESTIGATII

bag

Confidentialitate

Confidentialitate dovedita fiecarui client atat in timpul desfasurarii activitatii cat si dupa finalizarea acestora.

man

Servicii eficiente si prompte

Furnizam servicii la nivelul cel mai ridicat din punct de vedere al discretiei, calitatii si operativitatii, potrivit principiilor de organizare a agentiei de detectivi particulari.

clock

Disponibilitate imediata

Va punem la dispozitie detectivi particulari cu o vasta si indelungata experienta pregatiti in orice moment sa va preia cazul.